Portfolio

Portret
De mogelijkheden van een portret zijn bijna grenzeloos. Van portretten op een strakke achtergrond tot een ongedwongen fotoshoot in de buitenlucht. Ons doel is om foto’s te bezorgen om te koesteren, doordrenkt van persoonlijkheid. Of het nu om persoonlijke of professionele portretten, om een trouwfeest of communie, om jong of oud gaat, dat maakt niet uit. Iedere fotoshoot wordt op dezelfde professionele manier aangepakt.

Vastgoed
Om potentiële kopers te overtuigen is kwalitatief beeldmateriaal een van de belangrijkste troeven. Vakkundig uitgevoerde interieur- en vastgoedfotografie kan naast het stimuleren van het aantal bezoeken ook de verkoop versnellen. Iedere woning wordt op een neutrale maar aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Met de nodige aandacht voor een herkenbaar en realistisch resultaat.

Drone
Met beelden gemaakt door een van onze drones kunnen we u zowel foto’s als videobeelden bezorgen vanuit een uniek standpunt. De drones kunnen door hun grote flexibiliteit gebruikt worden voor het vastleggen van uw bedrijf, (sport)evenement, vastgoed en zoveel meer. Onze drones zijn ook geschikt voor het maken van indoor beelden. Samen met u zoeken wij naar de meest geschikte oplossing om u beelden van hoge kwaliteit aan te bieden.