MY Drone Academy

 
 
MY Expert Opleiding

My Drone Academy


Met onze veelzijdige vloot van drones kunnen wij tal van dronediensten aanbieden. Wij helpen u graag waar nodig.

Zoekt u een drone met piloot voor film- en fotografie, inspecties of mapping dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze piloten en drones beschikken over de nodige certificering, verzekeringen en genoten een gepaste opleiding om op Belgisch en Europees grondgebied/luchtruim opdrachten uit te voeren.

Met onze vernieuwende methodes maken wij scherpe foto’s en video’s die tot de verbeelding spreken. We maken inhoud die is ontworpen om uw publiek te verbazen en die wordt gedeeld op sociale media. Ze zijn dan ook het ‘geheime wapen’ van veel succesvolle online marketeers. We zijn gepassioneerd om uw verhaal op de meest boeiende en effectieve manier te vertellen, dit is waar het allemaal om draait.


Drones zijn dé manier om snel 2D en 3D informatie in te winnen. Alles gaat veel sneller, efficiënter en nauwkeuriger dan andere methodes. Wij kunnen zowel orthophoto’s als pointclouds aanleveren. Zij kunnen gebruikt worden om de voortgang van een werf te bekijken, controleren CAD-tekeningen, verbeteren asset managment, voeren van globale inspecties en nog zoveel meer.

Wij voeren met onze drones zowel visuele als thermografische inspecties uit. Terwijl u veilig op de grond blijft doen wij nazicht van daken, zonnepanelen, bomen enz. Samen met u sporen we alle onregelmatigheden en defecten op. Wij hebben ervaring met het uitvoeren van inspecties voor dakwerkers, verzekeringen, boomverzorgers, plaatsers van zonnepanelen… en particulieren.

MY Pro Opleiding